Webáruházaink éjjel-nappal nyitva tartanak, így Ön kényelmesen, otthonából, bármikor válogathat, vásárolhat termékkínálatunkból. Lehetőség van bankkártyával vagy utalással történő fizetésre. A megrendelt tapétákat, posztereket üzletünkben átveheti vagy futárszolgálattal eljuttatjuk Önhöz.

-  Vásárlási feltételek -

Mindhárom webáruházban folyamatosan frissülő kínálattal és akciókkal várjuk!


tapétawebáruház

Tapétawebáruházunkban svéd és olasz tapétáink és a Mr.Perswall posztertapéta család  teljes kínálata megtalálható. Ezen kívül vásárolhat a híres Komar német posztercsaládból és a svájci W+G poszterekből. Jelenleg webáruházunkban 4.500 féle termék található, 6.000 műtermi felvétellel és 10.000 berendezett szobabelső képpel. Bordűrök és tapéták széles választéka rövid szállítási idővel rendelhető.

 

 

tapétawebáruház

Poszterekre szakosodott webáruházunkban a különleges designerek által tervezett svéd Mr.Perswall posztereink mellett a svájci Wizzard and Genius és a német Komar gyár termékeit kínáljuk. 

Design, Tájkép, Feng-Shui, Fekete-fehér, Művészeti és sok egyéb kategóriába rendezve többezer poszterből válogathat. Gyemekszobába ajánljuk a legújabb kedvenceket és az örökké népszerű  Micimackós, Verdás, Hercegnős Disney posztereket.

 

tapétawebáruház

Öntapadós tapéta webáruházunkban a három legnagyobb gyártó kínálatából válogathat. A d-c-fix, Alkor és Gekkofix öntapadós fóliák mindegyike kiváló minőségű, igényes termék. A fa és márványminták széles választéka mellett különleges mintákkal, dekorfóliákkal is várjuk kedves látogatóinkat.

Különleges ajánlatunk az írható táblafólia, a sokféleképpen felhasználható tükörfólia illetve a puha felületű velúr öntapadós tapéta.